Детска градина СЛЪНЦЕ

Детска градина „Слънце“ е мястото, където с много любов и педагогическо отношение се грижим за пълноценното отглеждане и възпитание на Вашите деца! Те са нашата гордост и най-голяма радост! Те са нашите СЛЪНЦА!

Начало

ДГ „Слънце“ посрещна Баба Марта

И тази година посрещането на Баба Марта в детска градина " Слънце " гр. Бургас се превърна в прекрасен празник. Децата я очакваха с нетърпение още от ранни зори, а дворът на детската  градина беше огласян от песнички в нейна чест. Весели мартеници се усмихваха отвсякъде, а децата облечени в бяло и червено бързаха да разменят помежду си българския символ на здравето и силата.

Облечени в празнични костюми те пяха, рецитираха и танцуваха за радост на малки и големи. По традиция Баба Марта зарадва всички - от най - малките до най - големите, като завърза мартеница на всяка ръчичка и разказа на малчуганите за слънчевата и топла пролет, която е тръгнала към тях и води със себе си слънчеви лъчи, нежни цветя и зелени поляни.

И за да е пълна радостта от празника на входа на детската градина бяха изложени ръчно изработени пана и мартенички от всички групи .