Детска градина СЛЪНЦЕ

Детска градина „Слънце“ е мястото, където с много любов и педагогическо отношение се грижим за пълноценното отглеждане и възпитание на Вашите деца! Те са нашата гордост и най-голяма радост! Те са нашите СЛЪНЦА!

   

   Детска градина "Слънце" е разположена в центъра на град Бургас, в двуетажна сграда, с помещения отговарящи на всички изисквания за пълноценното отглеждане и възпитаване на деца. За свободните игри и занимания има на разположение озеленен и обезопасен двор, на който са обособени детски площадки за всяка група.

    През 2012 година, сградата беше санирана, газифицирана и с напълно подменена дограма. В детската градина се отглеждат, обучават и възпитават деца от 3 до 7 годишна възраст, разделени в шест групи. Всяка група разполага с добре обзаведени многофункционални помещения, в които са обособени разнообразни кътове за занимания и игри, провокиращи творческото въображение на децата.

   В ДГ "Слънце" работят и творят специалисти, които уважават детската личност. Квалифициран екип от директор, 12 детски учители, 1учител по музика, 2 медицински сестри, помощник възпитатели и помощен персонал, обгрижват с много обич децата. Служителите полагат усилия за оформянето и поддържането на спокойна, уютна и развиваща среда, в която всеки ден за децата да бъде различен и изпълнен с полезни и приятни часове.

   В ДГ " Слънце " децата получават:

• сигурност и подкрепа;

• уважение и пълноценно общуване;

• целенасочена предучилищна подготовка;

• Право на избор и изява.

   По избор на родителите се осигуряват допълнителни занимания: музикално - театрално ателие, креативно ателие и изобразително изкуство. Школите се водят два пъти седмично от професионални педагози и специалисти.

   В ДГ "Слънце" се акцентира върху изграждането на пълноценен детски свят. Провокират се потенциалните заложби на децата, стимулират се личните им изяви. Свободата, която се гарантира на учителите дава на децата възможност за пълноценно детство.

 

Адрес: гр. Бургас ул. "Оборище" №107

Директор: Зафирка Иванова

Телефон Директор: 056/549 792

Телефони Канцелария: 056/ 54-04-65

Е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.