Детска градина СЛЪНЦЕ

Детска градина „Слънце“ е мястото, където с много любов и педагогическо отношение се грижим за пълноценното отглеждане и възпитание на Вашите деца! Те са нашата гордост и най-голяма радост! Те са нашите СЛЪНЦА!

Начало

КОЛЕДНИ  ЗВЕЗДИ  И  ИСКРИ

В ДГ „СЛЪНЦЕ“

 

По повод запалване на Коледните светлини на 08.12.22г. от 16:30 часа в детска градина „Слънце“, бе организирано кратко тържество с участието на всички деца от детската градина, заедно с техните родители.

Месец декември- месец на вълшебства всеки ден! Днешният  също е такъв, тук в детската градина! Вълшебствата завладяват онези, които истински вярват в тях!

Най-прекрасното състояние на духа е в радостното очакване, в предчувствието за щастие! В предчувствието за споделено вълшебство, в искрящите очи на децата...Декември е празник на надеждата, вярата и любовта! Декември е Коледа-празник на Светлината и Радостта! Щастлив блясък, проблясващ в очите на нашите деца и на онези от нас, които са запазили частица от него в сърцата си! Декември е обещания и пожелания да бъдем здрави, по-добри, по-благодарни, по-сплотени!

  Нека Светлината на Коледа винаги грее над нас пожела директорката на детската градина г-жа З. Иванова!