Детска градина СЛЪНЦЕ

Детска градина „Слънце“ е мястото, където с много любов и педагогическо отношение се грижим за пълноценното отглеждане и възпитание на Вашите деца! Те са нашата гордост и най-голяма радост! Те са нашите СЛЪНЦА!

Начало

Слънчеви усмивки

 

 

На Международен ден на хората със Синдром на Даун, децата и учителите от ДГ „Слънце" за поредна година обуха шарени чорапи, за да покажат, че слънчевите хора са сред нас и ние можем да ги подкрепим не само с топлина и приемане, но и с вяра в техните възможности и бъдеще.

Изненадите и приятните емоции продължиха и с посещение  на ФОНДАЦИЯ "ДаунТаун БГ" гр. Бургас, кв."Ветрен". Там гостите се потопиха  в дейностите на слънчовците насочени към трудовата и социалната интеграция.

Топъл спомен ще остане в сърцата ни, защото очите Ви греят, усмивките топлят! Доброто е благословия и орисия! Орисваме Ви да сте здрави! В добри дни с добри приятели. Благост да има в делата Ви и благи хора да присъстват в дните Ви!

Слънца бъдете и стопляйте душите, добрината раздавайте и я получавайте!

От слънчевите деца на ДГ „Слънце" с обич и топлина!

Инициативата им не остана незабелязана и техният поздрав беше качен на страницата на кмета на гр. Бургас  Димитър Николов, а благодарност за подкрепата ФОНДАЦИЯ "ДаунТаун БГ"  изрази в своята лична страница.

https://www.facebook.com/dnikolov.eu/videos/741419638101412?locale=bg_BG

https://www.facebook.com/DownTownBulgaria?locale=bg_BG